top of page

WIE?

Met Studio Vive begon ik (Esther Vroegindeweij) eind 2012 mijn eigen bedrijf. Na mijn opleiding 'interieur architectuur' aan de Willem de Kooning academie volgde ik nog een master in 'retail design' aan het Piet Zwart instituut (afgerond aan the Plymouth University) en een opleiding 'tuinarchitectuur' aan de OntwerpAcademie (afgerond aan het EHCB).

 

 

 

'Studio Vive ontwerpt voor interieur en exterieur.'

De meest bepalende factor voor een ruimtelijk ontwerp is wat mij betreft 'Leven'. Wie gebruikt de ruimte en met welk doel? Een goed ontwerp geeft leven de ruimte en de ruimte een leven. ‘Vive l’espace!’  Leven maakt een statische omgeving dynamisch en deze interactie is wat mijn vak zo interessant maakt. Elk ontwerp heeft zijn eigen verhaal en unieke oplossing nodig, omdat geen gebruiker hetzelfde is.

IMG_6939_edited_edited.jpg

WAT?

Esther Vroegindeweij MA

interieur- en tuinarchitect

SAMEN WERKEN?

Wanneer een project zich ervoor leent werk ik graag samen. Zo hebben Meike (grafisch ontwerper) en ik al regelmatig onze disciplines kunnen samenvoegen in een project. (zie bijvoorbeeld 'Takkendak') Voor grotere interieur projecten werk ik ook regelmatig samen met interieurarchitecten, Fanny Willems en Eveline Withagen. (zie bijvoorbeeld 'Stoelala'). Kortom, er valt met gemak een mooi team te vormen als de omvang van het project dat verlangt. Verder vormen een aantal fijne bouwers, hoveniers, stoffeerders en leveranciers van meubels en verlichting een goed netwerk om iets moois te kunnen realiseren.

GP_meike_edited.jpg

Meike Sloover

grafisch ontwerper

2WQ2AGmk_edited_edited.jpg

Ronald Vonk

fotograaf-filmmaker

55790049_10161531072355285_2619864908791

Kim Zwart

tuincoach

Eveline%252520Withagen_edited_edited_edi

Eveline Withagen

interieur architect

Schermafbeelding%202020-01-08%20om%2012.

Fanny Willems

interieur architect

bottom of page